Fan fan fan!!

Blir alltid lika jävla besviken när jag ställer mig på vågen. Förstår inte varför jag inte går ner ett jävla gram? Jag har testat mycket saker men ingen verkar hjälpa. Och sen tappar man motivationen lika snabbt när man ser att det inte ger resultat. Innan kunde jag pendla i vikt hur mycket som helst, kunde ligga på +- 2 kg varje dag. Hur kommer det sig? Att man kan gå ner 2 kilo på en dag? Nu är inte fallet så, utan min vikt ligger verkligen på samma vikt hela tiden!! Fan vad ledsen och besviken jag blir. Antar att det är för att jag rör på mig på tok för lite. Var ute på en 30 minuters powerwalk idag och fasen vad ont jag fick i mitt öra och hals efteråt av nån anledning. ÅHHHHH!! IDAG ÄR JAG ARG & JÄVLIGT BESVIKEN!

Så om jag ändå inte gå ner kan jag lika gärna trycka i mig godis och kakor osv, för upp går jag inte. Utan som jag skrev så ligger min vikt stabil på samma siffror varje gång. Men jag antar att jag helt enkelt får kämpa på. Eftersom jag alltid brukar äta onyttigt på helgerna så måste jag pröva och se om jag går ner av att inte äta godis och dricka läsk osv. Känns som att det borde gå ner lite i alla fall. Har faktiskt börjat äcklas lite av min kropp när jag kollar i speglen, känns som att det dallrar fett från både lår & magen. Usch :( vill inte mår såhär över kroppen.
Jag menar, hur jäkla svårt ska det vara att gå ner 3 kilo???????? Känns som att många klarar ½ - 1 kilo i veckan utan problem. Men min vikt står still..

Dessutom så räknade jag ut hur många kalorier jag får äta om dagen om jag ska gå ner ½ kilo i veckan, och i såfall får jag bara äta runt 600 kalorier? hur går det ihop egentligen eller så har jag räknat helt fel?

Kommentarer
Postat av: C

Hej!

Jag hittade din blogg genom Jeans "skindeep" blogg. Jag har läst din blogg några dagar nu :)

Jag har inga problem med akne längre (har en mild form av roceacea ist ;( men men...)

Vad jag däremot alltid kämpat med är vikten. När jag var 20 vägde jag 95kg. Till mina 164cm var det på tok för mycket! Jag bestämde mig för att gå till viktväktarna och verkligen ge mig f-n på att gå ner i vikt. Jag lyckades på 12 v gå ner 12 kg. Har totalt gått ner över 30kg sen dess...Visst var jag riktigt petig men jag syndade såklart ibland. Nu, 18 år och 2 barn senare är jag fortfarande normalviktig. Du har kanske testat vv? Om inte så gör det! Man måste äta, njuta och leva även om man vill gå ner i vikt. Plåga inte din kropp med kalorisnåla dieter som bara får din kropp och hjärna att må dåligt.

Hoppas du kan få lite inspiration av mitt mail här :)

Stor kram och massa pepp!!2010-03-19 @ 08:14:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0