SMÄRTA

Idag körde jag min vänstra kind med Dermarollern, gjorde det alldeles nyss och har otroligt ont nu! Det pulserar typ i huden, men jag körde hårt även denna gång så det är inte så konstigt att det känns. Men jag älskar verkligen smärtan på nåt sätt. Det är underbart att köra med nålarna på huden måste jag säga. Eller på ärren rättare sagt. Man blir så arg när man ser hur jävla äcklig och ful man är och då trycker man bara hårdare.
Imorgon är det högerkind som gäller! Blir lite för smärtsamt att ta båda samtidigt, är lite känslig..

Känslan efteråt är i alla fall skön. Det gör ont men på ett bra sätt. Som man säger, vill man bli "fin" får man lida pin. Och det är sant. Har även bytt ut min gamla dermaroller mot en dr. roller. Det ska vara den bästa på marknaden och jag kände faktiskt skillnad på kvalitén mellan de två olika. Har även köpt en med 2,0 mm längd. Ska använda den jättelöst bara så det penetrerar lite djupare ner i huden, eftersom jag har grova ärr så måste jag nog det!


Olja & kosttillskott

Fick hem min Vitamin E olja samt kosttillskott igår. Ska börja med både oljan och kapslarna idag för att se om det gör någon nytta. Vilket jag ändå betvivlar men jag ger det ett försök. Så kan man stryka det från listan över saker att pröva sen..

Ikväll ska jag även rolla ansiktet med dermarollern! Tycker tyvärr fortfarande inte jag sett något vidare resultat, men jag får ge det några gånger till.. Tror det blir 3:e gången jag kör idag!


Livet

Igår var jag som sagt väldigt ledsen. Och ja, hur hemskt det än låter så kände jag bara för att dö. Gick ut i skogen och satte mig där och bara grät och grät ett bra tag. Och tänkte att det aldrig kommer bli bra.. det känns verkligen så. Och det är förmodligen så, att detta är något jag får leva med hela livet. Vilket jag har så jävla svårt att acceptera. Eller, jag kan inte acceptera det. Och så länge jag inte kan göra det, så kommer jag må dåligt, det vet jag. Funderar på att gå till en psykolog (eller liknande) för att få lite hjälp. Om man kan få någon sådan. Har redan varit hos många kuratorer/psykologer osv, men det har aldrig hjälpt mig ett skit. Känns lagom kul när man varit deprimerad till och från i ca 7 år. Ska livet vara såhär?


Vill bara dö...

Idag är en riktigt dålig dag. Men å andra sidan, alla mina dagar är såhär i princip. Har hemska tankar i mitt huvud allt för ofta nu för tiden. Det ända jag kan tänka på är "ärr". Det är det ända som kretsar i mina tankar hela tiden! Och att jag snart inte orkar mer. Hela mitt liv känns meningslöst, och jag har inte mycket att leva för. Är så trött på mitt liv, på mitt ansikte.

kommentarer

Ni ska veta att jag blir jätteglad när folk kommenterar här.. Dock undrar jag vart Caroline har tagit vägen? :)

Arg & frustrerad

Jag känner mig så arg, ledsen och frustrerad idag. Fasen vilken ångest jag fick när jag gick in på forumet och läste om akne ärr. Där diskuterades det bland annat om killar/tjejer bryr sig om man har ärr eller inte i ansiktet. Många killar skrev att dem inte skulle vilja ha en tjej med ärr i ansiktet och att om man hade ärr så förstörde det mycket i tjejens utseende. Självklart hade ingen velat vara med någon som bryr sig om det ändå, eller som hade skitit i någon pga. ärren, men jag kan inte hjälpa att tänka att folk tycker att man är äcklig och ful bara för man har ärr i ansiktet :( För jag känner mig jätte ful och jätte äcklig hela tiden. Och innan kände jag mig faktiskt lite hoppfull. Har ju till och med bokat in en annan laserbehandling, men många har skrivit att INGENTING alls fungerar. Då känns det nästan hopplöst att ens gå på alla behandlingar och lägga ut så himla mycket pengar för ingenting. Men samtidigt så vill jag att det ska bli bättre. Jag hade gjort vad som helst för att må lite bättre.

Hatar när man känner en sån negativ känsla i kroppen. Jag såg fram emot min behandling, men inte längre. Nu känns det nästan som ytterligare en behandling bland alla andra. Jag förstår inte hur det kunnat bli såhär..

Imorgon ska jag ta kontakt med hudläkaren jag läst om på internet. Hoppas han svarar och kan ge mig lite förhoppning om en förbättring i huden. Mejlade en annan läkare som skickade tillbaka ett jävligt negativt mej, blev nästan lite arg. Det verkar inte som att hon jobbar med ärr behandlingar, men hon skickade tillbaka "Du ska veta att det är svårt att behandla ärr och man får aldrig bra resultat". Hur jävla peppande va det på en skala?! Jag blir så arg när jag läser på internet om vissa behandlingar som ska vara skit bra osv osv, sen läser man nån annan stans att dem är skit. Vet att man inte ska tro på allt man läser! Men jag har sett många bilder på behandlingar där resultatet ser fint ut, sen står det på många sidor att man mixar med ljuset på bilderna för att ärren inte ska synas. Varför vill folk lura en på pengar? Jag förstår inte det, hur man kan ljuga någon rätt upp i ansiktet och säga att deras behandlingar är bra sen visar det sig att det är rena skiten. Jävla skithögar är det som ljuger och ger folk förhoppningar, samt tar deras pengar.

Vitamin E

Känns som att det var ganska längesen jag skrev något här. Men, det känns liksom inte som att min hud blir
bättre utan bara sämre. I alla fall ärren. Mina röda märken bleknar mer och mer, vilket jag är glad över. Men alla groparna är hemska. Har letat runt mycket på internet om olika behandlingar de senaste dagarna och hittat något jag tycker verkar intressant. Det är hudkirurgi, som ska hjälpa till mot groparna genom att man lossar vävnaden som håller nere ärret. Ska ringa till den klinik som gör den metoden på måndag och fråga lite om det är bra. Sen hittade jag lite information om Vitamin E som tydligen är bra mot både groparna och de röda märkena (om man nu ska tro på det?). Men, jag är desperat så jag har bestämt mig för att pröva. Har beställt hem både Vitamin E kräm för ansiktet och Vitamin E tabletter. Det skadar inte att se om det gör något nytta. Hittade ett forum där vissa hade skrivit lite recensioner om vitamin e och ärr, här är länken om någon vill gå in och läsa lite:

http://www.acne.org/vitamin-e-reviews/202/page1.htmlPå samma sida/forum hittade jag även många som hade skrivit om sina akne ärr och behandlingar mot dem. Och det verkar inte vara någon där inne som fått bra resultat på sina ärr. Så jag blev ganska deppig när jag läste att ingen fått så bra resultat.. Och många där inne hade prövat hur många olika behandlingar som helst, allt från kemiska peelingar, kirurgi till laserbehandlingar. Jättetråkigt att läsa sånt! Det gör att man tappar hoppet :(


världens äckligaste jävel

känner jag mig som helt ärligt talat! jag är så ful och äcklig och jag vill bara ta en kniv och skära bort all äcklig hy i ansiktet!!!!!!!!! ÄR SÅ ARG!!!


Tandblekning hemma

Förra veckan klickade jag hem ett paket med tandblekning för hemmabruk. Det borde förmodligen komma antingen idag eller imorgon! Tänkte mest pröva för skojsskull och se om det funkar att bleka hemma. I alla fall tills jag har lust att lägga ut pengar på en "riktig" tandblekning hos tandläkaren. Kostar ju några tusenlappar mer än om man gör det hemma. Sen kan jag aldrig tänka mig att resultatet blir lika bra som hos tandläkaren, även om de som säljer tandblekning för hemmabruk påstår det. Men, kommer skriva här sen om vad jag tyckte om tandblekningen..


(bild från google)


Varför?

Varför känns mitt liv så hopplöst och totalt meningslöst? Varför låter jag mina problem styra hela mitt liv? Önskar verkligen att jag hade bättre självförtroende och vågade stå på mig och skita i vad folk tycker. Men jag kan inte det. Mitt självförtroende är verkligen på botten just nu. Så fort någon kollar på mig tänker jag direkt "fan nu ser dem alla mina äckliga ärr i ansiktet och tycker jag är äcklig". Det känns som att hela mitt ansikte är ett stort fult ärr! Jag skämms så fruktansvärt mycket. Och jag fasar inför morgondagen. Måste in till stan i jobbet, och jag vill inte. Har ångest redan nu, vill inte gå in och visa mig där.. Vill inte att folk jag känner ska se hur fan jag ser ut nu för tiden. Är jätterädd att jag kommer träffa någon jag känner, då kommer jag ha sån extrem ångest efteråt. Blir svettig av att bara tänka tanken.

Det ända jag kan tänka på är att min liv aldrig kommer bli som förr..


Gårdagen

Igår mådde jag skit rent ut sagt. Var med pojkvännen och hade ingen lust att börja lipa och förstöra hela kvällen så jag höll det inom mig i stället. Men berättade för honom att jag inte mådde så bra, blir alltid så otrevlig och på dåligt humör då och det märke han nog av.. Jag vet ärligt talat inte om laserbehandlingen gör mer skada än nytta för min del, och då syftar jag på groparna i huden. Dem ser värre ut nu än innan tycker jag. Kanske inbillning, men det ser ut som det. Så jag funderar på att skita i den sista gången jag egentligen ska gå på. Har en annan behandling jag funderar på att satsa på, men den är enbart mot mina gropar, och hon berättade att det röda också kan bli bättre men den jobbar främst på groparna. Och det röda går ju bort förr eller senare, men inte groparna. Så kanske lika bra att ta tag i dem nu. Och hoppas att det röda går bort med tiden.

Finns 2 olika behandlingar jag vill pröva och måste bestämma vilken av dem jag ska satsa på i så fall.. så jobbigt! Det handlar om så mycket pengar så jag vill inte känna efteråt att jag valde fel. Men det vet jag väl aldrig om jag inte prövar, alla reagerar så olika på olika behandlingar. Men det känns som att min hud inte reagerar på ett skit, den blir fan inte bättre!!!!!!!!!!!!!! äckliga jävla ansikte! Hatar att jag får självmordstankar när jag mår dåligt, skulle aldrig göra något men jag önskar verkligen att jag vore död ibland.


Tandblekning

Jag är lite sugen på att bleka tänderna med Brilliant smile metoden. Ser folk som har fått så himla fina resultat. Nu har jag inte direkt missfärgade tänder eller något, men jag tycker det är grymt snyggt med ett vitt leende. Tråkigt att det är så dyrt bara.. men det håller ju förhoppningsvis några år. Får väl se hur det blir, känns tungt att lägga ut så mycket pengar när jag samtidigt har dyra laserbehandlingar att betala!RSS 2.0