Tråkigt!

Det gör så ont i hela mig när man loggar in på facebook och ser alla vännerna skriva "fest ikväll", "club ikväll". Nu på sommaren finns det sjukt mycket roliga saker som händer här i min stad och som jag hade gjort allt i världen för att vara med på. Hade så himla gärna velat gå ut och dansa järnet en kväll, som förr. Jag har nästan glömt hur det är att gå ut och ha roligt (inte så konstigt med tanke på att det var snart 1 år sen jag va ute). Men man blir så himla avundsjuk när vädret är underbart och man tänker på hur mysigt det hade varit att dricka lite och sedan gå ut och ha en galen kväll. Som förra sommaren, det var definitivt min bästa sommar någonsin.

Jag sitter och funderar på hur jag kommer se ut nästa sommar. Kommer jag kunna visa mig ute? Det känns som att ju längre man håller sig inne, desto svårare blir det att komma ut i verkligheten när det är dags. För nångång oavsett hur det blir med huden så måste jag gå ut. Jag kan inte leva som en fånge dag ut & dag in. Och tro mig, det gör jag nu. Det är självklart mitt eget val, men jag mår för dåligt för att vara ute. Alla tankar om vad folk skulle tycka om mig får mig att avstå. Och så fort någon kollar mig i ansiktet får jag panikångest i princip. Finns inget värre! Jag vill inte leva såhär längre, är så trött på detta. Jag undrar verkligen hur det kommer vara nästa sommar. Kommer jag också kunna sola, bada och ha kul? Jag ber till gud att det blir så..men alla mina drömmar känns så långt ifrån :(

Laserbehandling nr 2

Idag var jag på min andra laserbehandling mot mina röda kärl/ärr efter aknen. Det gjorde faktiskt inte lika ont som sist, kanske var det för att man va förberedd på hur det skulle kännas denna gången? Hon ändrade inställning sa hon till en lite mer aggressiv så jag hoppas väl att det ska ge lite resultat. Däremot kan jag säga att det inte ser lika hemskt ut i ansiktet denna gången heller, vilket också är konstigt med tanke på att denna gången var mer aggressiv. Så på vissa ställen ser man där hon använt lasern, är lila på vissa ställen och på vissa ställen ser man inget alls. Konstigt nog.

Är fortfarande lite kluven om jag ska gå en 3:e gång. Har i alla fall bokat in en tid och det blev i augusti. Men får se hur effektfullt det blir denna gången! Och därefter får jag fatta ett beslut..

Söndag

Då var det söndag idag.. jag är fortfarande lite torr i huden efter rollningen i onsdags + torsdags. Och lite lite röd tror jag. Hoppas det hinner läka tills tisdag då det är dags för laserbehandlingen. Håller tummarna att denna gången kommer göra huden lite finare. Den första gången har faktiskt gjort ganska mycket ser jag nu i efterhand. Det röda blir bättre & bättre för varje dag faktiskt! Och många har sagt att det ser bra ut och att det har försvunnit jättemycket. Men ibland har man svårt att se sånt själv..

Jag har börjat känna hur jobbig sommaren kommer bli för mig som knappt inte går utanför dörren. Alla som är ute och har kul, alla som är fina och solbrända. Jag själv är blek som ett lik (pga att jag ej får sola). Man känner sig inte så fräsch. Åh vad jag önskar att man kunde spola fram tiden, 2 år eller något. Hade velat se hur livet är om 2 år. Mår man bra? Är huden fin? Kan man leva ett normalt liv? Så många frågor.. Fast mest av allt önskar jag att jag aldrig hade fått detta hemska utbrottet med finnar som har förstört mitt liv totalt. Ärr i ansiktet och röda prickar. Inte direkt drömmen!! Vaknade till och med i natt av att pojkvännen väckte mig. Jag pratade i sömnen om akne ärr. Ja, ansiktet och ärr är det enda som kretsar i mina tankar 24 timmar om dygnet.


Då var det klart

Då var rollningen klar för denna gång och för 5 veckor framåt. Blir som en brännande känsla efter man har rollat på området. Hoppas bara jag tog överallt. Känns ändå svårt att göra sånt här hemma själv, även om man vet hur man ska rolla och i vilka riktningar så är jag rädd att jag ändå lyckas göra fel eller missat på några ställen osv. Eller att man kanske tar i för hårt, eller för löst. Detta är ingen smärta jag vill uppleva förgäves! Men det kan förhoppningsvis inte bli sämre utan bara bättre?

Jag har förresten bokat in en annan laserbehandling jag ska på (eventuellt i augusti). Men mer om det i ett annat inlägg!

Ny dagkräm

Jag har inskaffat mig en ny dagkräm, samt ett nytt medel man lägger om man får nån finne. Ska testa dessa produkter och se om de funkar. Dagkrämen ska hjälpa mot röda märken/ärr så jag får se om det gör någon skillnad på mig eller inte! Tänkte bara använda krämen på dagen eftersom jag gör med mina AHA produkter på natten. På natten får huden jobba lite extra och på dagen får den helt enkelt vila från alla syror och starka krämer.

Rollade ju min ena kind igår och idag är det fortfarande rött och till och med lite svullet! Tog nog i ganska bra igår ändå. Och nu sitter jag här med min bedövningskräm på höger kind och ska snart köra med rollern där. Längtar tills det är gjort, älskar känslan efteråt. Och när man står framför speglen och rollar på alla äckliga ärr så tar man i så hårt bara för man ser hur illa det verkligen är. Hoppas inte jag blir svimfärdig idag bara!


Rollat

Ikväll har jag rollat min vänstra kind. Klarar inte av att köra båda två samtidigt. Mår jätte illa och känner mig svimfärdig så fort jag ser blodet komma från kinden. Ingen rolig upplevelse men det är skönt när det väl är gjort. Det är inte skönt kan jag lova, det gör ont som in i helvete. Jag använder dessutom lite bedövning men den hjälper tyvärr inte så mycket.

Har blivit lite dålig på att uppdatera känner jag, men mycket beror på att jag känner mig alldeles för deprimerad för att logga in här och skriva överhuvudtaget. Fick en rejäl chock när jag kollade mig i en spegel på ett visst sätt i förrgår. Då såg man ALLA hemska ärr jag har i ansiktet. Och det är många många fler ärr än vad jag trott från början, dessutom såg jag hur djupa dem är. Och hur jävla äcklig hela huden såg ut pga. alla groparna. Kunde inte ens räkna hur många gropar det var, för det va så galet många. Det var den värsta upplevelsen jag haft på länge. Har inte kunnat sova nu på 2 nätter bara för att jag vet att det är så svårt att få bort gropar och ärr. Och det hela kändes så overkligt, jag har verkligen inte sett hur illa det verkligen är. Har vetat att det var illa, men inte såhär illa. Så just nu är jag väldigt nere. Igår grät jag precis hela dagen, mina ögon var helt svullna igår kväll och mitt huvud höll på att explodera av huvudvärken. Tycker det är jobbigt att ingen i min närhet förstår hur det är för mig. Utan alla säger bara "men det är väl ingenting", "det är inget att vara ledsen för" osv. Är så trött på att ingen förstår hur det påverkar en!!! Mår skit även idag för det känns fortfarande helt overkligt med ärren. Jag har kollat på många bilder på folk med ärr, och har tänkt att jag är glad över att det inte är så illa. Men JO, det är så illa!!!! Äcklas av mig själv.....


Alltid lika glad

Idag fick jag en kommentar av min närmsta vän, hon sa att ansiktet hade blivit mycket bättre. Blir så otroligt glad när jag får höra sånt. Man kan ju hoppas att det är lasern som hjälpt till, eftersom jag ska på nästa behandling om 8 dagar. Håller tummarna att vi kan köra med en starkare inställning och att huden blir bättre. Annars tror jag att jag kommer pröva på en IPL behandling efter denna lasern jag gör nu. Och sen köra på den lasern som känns bäst. Jag vet att jag har alldeles för dåligt tålamod, vill att allt ska gå bort på en gång. Men det gör det inte, och jag måste försöka förstå att det inte finns någon super laser som tar bort allt på en och samma gång. Det är en lång process som kommer ta tid för min del. Har både de röda ärren/märkena jag vill bli av med och sedan har jag mina fördjupningar jag måste försöka få finare.

Igår körde jag med min dermaroller i pannan. Har inga ärr där men lite förstorade porer som jag ska se om dem kan bli bättre. Har bestämt mig för att inte rolla hela ansiktet på en och samma gång, jag klarar inte av smärtan helt ärligt. Ska även rolla kinderna i veckan, men det blir en kind åt gången eller per dag. Så tror jag att jag säkert kan ta i mycket mer och förhoppningsvis känner jag mig inte svimfärdig som jag gjorde sist. Tog i ganska rejält i pannan igår, är väldigt röd där idag också nämligen. Tror det kommer lägga sig under dagen!

Tankar

Idag är en sån kväll då jag haft lite ångest, mått lite dåligt. Inte lika dåligt som för ett tag sen, men känner ändå att ångesten ligger som en stor klump i magen. Det är så himla tråkigt att stängt behöva tänka på sin hy och ännu värre blir det när man väl ser hur fasen man ser ut i ansiktet. Även om många jag känner säger att man inte tänker på det osv, så vet jag att man gör det. Sitter och tänker på hur det kan ta så lång tid innan det röda går bort, för ibland när man får en finne, så är det röda borta på nån vecka eller två. Men de röda märkena på kinderna försvinner ju ALDRIG. Vad är skillnaden egentligen? Dem borde ju också försvinna lika snabbt. Men jag antar att det är för att jag har haft så stora utbrott och inflammationer på kinderna som gör att det tar längre tid för huden att läka. Om den ens gör det nån gång?

Längtar tills jag kan skriva här i bloggen att jag äntligen är fri från mina problem och att jag äntligen mår bra och kan visa mig utomhus utan att skämmas ihjäl. För mig är det en ren plåga att gå utanför dörren. Tänker stängt på att folk kollar rakt i ansiktet på alla äckliga prickar, och att folk tänker att man är äcklig eller ohygiensk. Jag fick många elaka kommentrarer när jag var yngre och hade lite små finnar. Eller, jag blev rättare sagt väldigt mobbad. Och även om det var längesen så sitter alla hemska ord folk sagt, kvar i mitt huvud.


Lite mer än 3 veckorsen...

Nu är det lite mer än 3 veckorsen jag var på laserbehandlingen, och nu börjar dem röda fläckarna efter
lasern försvinna helt. Alltså, märkena som blev kvar efter blåmärkena efter laserbehandlingen. Mina röda märken efter aknen är fortfarande kvar, men många säger att det ser mycket mycket bättre ut. Och jag antar att jag får försöka tro på det dem säger till mig, även om jag hela tiden tänker att dem säger så för att göra mig glad. För man blir ju jävligt glad, när det blir lite förbättring i huden!

Och om 1 ½ vecka är det dags för behandling nr 2 med lasern. Ska ge det minst en behandling till, sen kanske pröva nån IPL behandling och se om jag kanske känner att den funkar bättre. Vill bara bli av med skiten nu. Och det värsta av allt är att även om det röda försvinner så har jag ju alla hemska ärr/gropar kvar. Hur kul är det? Så det är inte över bara för att det röda försvunnit, ohhhh nej! Kommer krävas hundratals behandlingar till innan jag kommer vara någorlunda nöjd tror jag.


Akne ärr

Lite bilder på olika akne ärrBild 1.


Bild 2.


Bild 3.


Bild 5.
Olika typer av ärr som finns


Hämta krämerna idag

Idag ska jag hämta ut mina krämer som jag beställde sist, min ansiktsmask som skulle vara bra mot ärr och en ny phytic acid cream från mene & moy. Tror det blivit lite tokigt med mitt paket, har nämligen inte fått nån AVI eller SMS om att det kommit, men så sökte jag på postens hemsida och skulle kolla var paketet befann sig, så visade det sig att det kom förra veckan till uthämtningsstället. Så jag ringde dit och kollade och paketet var där, så det ska hämtas ut idag. Tror jag ska pröva den nya masken antingen ikväll eller imorgon. Min hud känns lite öm nu när jag har använd Mene & moy´s 30% glykolsyra kräm till natten. Men huden känns verkligen fräsch efter man använt den. Det beror väl på att den är så stark antar jag. Men jag tycker inte att den svider så farligt på huden som jag trodde den skulle göra. Än så länge har jag bara positivt att säga om krämen men får nog använda den ett tag till för att se om den hjälper nåt mot ärren.

Är fortfarande lite röd i ansiktet efter lasern, eller har röda märken där mina blåmärken varit. Men det var tydligen fullt normalt så jag får inte dra förhastade slutsatser och tro att ansiktet blivit värre. Det är ju lite mer rött nu än förut. Däremot ser jag tyvärr ingen förbättring efter lasern ännu, trodde i alla fall att jag skulle märka en liten förbättring efter en gång men tyvärr! Hoppas att jag får lite resultat efter behandling nr 2. Annars tror jag faktiskt att jag prövar med IPL i stället. Läst många som fått fina resultat av det röda i huden av det.

Sen hoppas jag att jag får ett samtal av en sköterska som ska ringa mig angående en Co2 laser imorgon, hon skulle försöka hinna ringa så vi kan ha en liten konsultation via telefon eftersom det är en bit att åka dit enbart för att visa upp sig. Vill mest bara veta hur effektiv den är på de djupa ärren/groparna, och om jag ska satsa på den eller någon annan sen!

Fakta om acne

 

Varför får man acne?

I samband med att pojkar och flickor kommer i puberteten, så börjar kroppens hormoner att "röra" på sig, samtidigt börjar hudbakterierna att öka på och i huden. Det betyder i praktiken att talgkörtlarna som sitter runt alla små fina hårstrån börjar producera fett (sebum). Talgkörtlarna har till uppgift att smörja hud och hår. Men ofta så brukar talgkörtlarna producera för mycket fett vilket kan leda till en obalans med bakteriebildning både i och runt talgkörtlarna och på hudytan.

Vad är det som gör så ont när man får en finne?

Bakterierna har egna celler som delar sig så att nya finnar bildas, medan andra celler orsakar inflammationer i huden, som gör att huden runt en finne blir ilsket röd och ömmar.

Vad finns det för behandlingar/mediciner att få?

Det som funnits till hands i form av medicinering är i första hand antibiotika. I särskilt svåra fall kan hudläkare föreskriva Roacutan som är en mycket stark medicinering. Alternativ behandling till dessa medicineringar är ljusbehandlingen med PDT (fotodynamisk terapi, omnilux) där den specifika våglängden hämmar bakterier och inflammationer.

Hur lång tid tar det innan min acne försvinner?

Acne är ett komplext problem där många olika faktorer spelar in, t.ex. hormonsvängningar i samband med pubertet, menstration eller stress. Det går dock inte att generalisera detta problem, var människa är unik i sig själv och på grund av detta kan man aldrig säga vilken medicin eller behandling som hjälper i förväg, eller hur lång tid det tar. De som får s k ungdomsacne i 13-årsåldern eller tidigare brukar i regel i 20-årsååldern se att acnen helt lugnat sig.

Vad är vuxenacne?

Vuxenacne kommer i regel långt senare än puberteten, den debuterar ofta i 23-26 års ålder, ibland ännu senare och kan ta mycket lång tid att behandla bort.

Spelar kosten någon roll när man har acne?

Det finns inget enkelt svar på denna fråga, men det finns ingen vetenskaplig dokumentation för att kost har ett samband med acne. I regel känner patienten sig själv så väl att man vet om man är mer känslig mot någon föda.

Kan man ta bort ärr efter acne?

Det finns så många typer av acneärr, en del ärr ser ut som "gropig" hud, andra har mer djupa s k "icepicks", och en tredje sort är mer vita ärr. Generellt kan man säga att de ärr som är av mer gropig karaktär kan man utjämna för att få en mer jämn hud helhetsmässigt, vilket tidigare endast utfördes med s k TCA-peeling, som är en kemisk peeling. Idag har vi också tillgång till laserbehandlingar för att jämna ut huden, vilket är en moderna och effektivare teknik, just för ärr. En del acneärr kan även "fyllas" med Restylaneinjektioner, som ett komplement eller ensamt.

Är de röda märken som syns på huden efter acne ärr?

Ofta är de röda märkena ytliga blodkärl som har vidgat sig där utslagen har suttit, vilka går att behandla bra med IPL-behandling.
Faktan är tagen från sscc.se

Telefonsamtal

Just nu sitter jag och väntar på ett telefonsamtal från en klinik som utför fraxel behandlingar mot akne ärr. Jag ahr skrivit upp ca 20 frågor som jag tänkte ställa och som jag verkligen vill ha svar på! Det finns nämligen olika fraxelbehandlingar och jag vet fortfarande inte skillnaden eller vilken som funkar bäst på ärr. Så det ska bli kul att prata med henne! Hoppas hon är kunnig bara, har pratat med många som verkar helt förvirrade..

Igår hade jag en jävligt dålig dag också, mådde riktigt riktigt dåligt. Trodde att gårdagen skulle bli bättre med tanke på att jag var helt förstörd i lördags, men nej då.. Idag är det i alla fall lite bättre. Skönt det! Fick till och med sluta jobbet tidigare igår pga. att jag var ledsen och inte orkade mer.

Hur som helst, allt lila/blå i ansiktet är borta nu, har bara lite röda märken kvae efter blåmärkena jag fick i ansiktet. Hoppas dem försvinner snart dem också, dem gör ju att ansiktet ser mycket värre ut tycker jag.


Ojsan hoppsan

Vilket nervsammabrott jag fick igår. Sånna dagar är inget roligt alls. Men, idag är en ny dag och förhoppningsvis blir denna dagen bättre. Pratade med min pojkvän återigen igårkväll när han kom hem, och det kändes mycket bättre och jag kunde äntligen somna. Vaknade upp och kände mig lite gladare idag i alla fall. Och av nån anledning så var det första jag gjorde att kolla mig i speglen. Och jag såg fortfarande inga direkta gropar. Utan jag tänkte mer på hur fin huden säkert hade varit om allt det röda var borta. Men jag vet att det finns gropar där, eller jag har ju sett dem innan! Vet inte varför jag inte ser dem nu? Tycker det är jätte jätte konstigt.

Men glad blir man. Och lite mer peppad. Jag måste kämpa, men ibland är det svårt att känna att man orkar.

Psykfall

Ganska ofta händer det att jag känner mig som ett riktigt psykfall. Och just ikväll gör jag det. Har varit sjukt ledsen och bara tänkt på hur jävla äcklig och dålig jag är och att jag aldrig kommer få tillbaka mitt gamla liv igen. Jag kommer aldrig bli samma glada person. Nu är jag en jävligt tragisk människa som inte gör mer än att sitta inomhus och gömmer mig för allmänheten så gott det går. Får ångest av att bara tänka tanken om nån jag "känner" skulle se mig såhär. Kan tänka mig att alla skulle prata om hur äcklig hy jag har och hur jävla ful jag har blivit. Totalt katastrof!

Ikväll har jag mest tänkt på hur fan min pojkvän står ut med mig. Helt seriöst, vem fan vill ha ett äckel till flickvän? Det känns som att han bara stannar kvar hos mig för att han tycker synd om mig.. Hur rolig flickvän är jag på en skala? Jag vill knappt gå utanför dörren, aldrig göra saker osv. Ne, usch, jag mår dåligt för hans skull. Dessutom blir jag på ännu sämre hurmör när han är ute och festar och träffar folk. Och med folk menar jag tjejer. Jag är livrädd att han ska börja kolla på andra tjejer, det skulle jag också gjort om jag hade haft världens tråkigaste flickvän. Mina tankar gör mig galen, och när vi pratat i telefon ikväll har jag låtit irriterad på honom. Utan anledning. Men det är för att jag har det i tankarna hela tiden, att han ändå inte vill va med mig.

Sen vet han exakt hur jag mår, och hur ledsen jag är nästintill varje dag. Dock vet han inte hur ofta jag mår dåligt, han vet att det händer. Men egentligen mår jag ju dåligt hela tiden. Tror han börjar tröttna på mitt jävla lipande och klagande. GUD vad jag känner mig jobbig! Hur som helst så gjorde han mig lite ledsen. Pratade som sagt med honom i telefon ikväll, och jag har gråtit hela kvällen eftersom jag mått dåligt. Berättade för honom att jag mådde dåligt, och han frågade inte ens varför eller pratade inte mer om det utan det va mer "ok jag vet". Sen ville han fortsätta umgås med sina vänner istället. Då känns det inte som att man är så prioriterad faktiskt. Tycker han kunde visat lite mer att han bryr sig, på alla möjliga plan. Bryr man sig inte om någon så känns det ju som att jag bara är i vägen ändå. Vet inte om jag ska sluta visa att jag är ledsen, och bara låtsas att jag är glad helt enkelt?

Känner mig extremt bitter och arg. Och samtidigt besviken över hans agerande.. Har tagit mig en sömntablett nu och hoppas att jag somnar snart. Känner redan att jag börjar bli trött. Ibland känns det som att det hade varit så skönt att få somna in förevigt, och slippa den här mardrömmen!

Dr Sebagh

Jag beställde hem en ny ansiktsmask, som faktiskt ska bli väldigt spännande att pröva! Skulle egentligen bara köpt en ny "Phytic cream" från mene & moy, men hittade denna och ville pröva den!


Produktbeskrivning
Dr. Sebagh Deep Exfoliating Mask är alla skönhetsredaktörers favoritmask! Den ger synbart resultat redan vid första användningen. Kombinationen av azelaic- , glykol- och mjölksyra tar bort lager av döda hudceller och påskyndar cellförnyelsen i huden. Den är även bra på pigmenteringar och acneärr.

Den bästa masken att använda före festen för att ge huden lyster, spänst och smidighet.

Användning
Använd 1-2 gånger i veckan. Massera in masken på rengjord hud och låt sitta 5-10 min (första gången max 3 min).  Undvik ögonpartiet. En lätt pirrande känsla i huden kan uppstå vilket är normalt. Om huden bränner avlägsna masken. Huden kan rodna efteråt eftersom blodcirkulationen ökar, försvinner efter 15-20 min. Skölj noggrannt av masken med ljummet vatten och avsluta därefter med din fuktighetskräm.


Diane

Fick ett nytt recept Diane hemskickat till mig idag. Behövde inte ens göra ett besök hos läkaren så han kunde kolla på mig, utan fick ett helt år till. Känns så tryggt på nåt sätt. Har ju ätit dem i säkert 5 - 6 år, och är faktiskt nöjd med dem. Hade inte velat pröva några andra p piller. Usch vad sånt kan ställa till med problem för huden!

Ska till apoteket sen och hämta ut 3 månader till. Sen har jag börjat göra en jävligt dum sak. Brukar alltid få finnar i samband med mensen, så jag har börjat skjuta upp den hela tiden. Tror inte det är så bra för kroppen, men vill inte få fler finnar och absolut inga fler ärr nu.

Nästa vecka ska en sköterska ringa upp mig och jag ska få veta lite mer om lika laserbehandlingar mot fördjupningar/ärr i huden. Ska bli skönt att få lite mer klarhet i allt det där på laserfronten. Man läser så mycket som man inte förstår!

Varför ser man aldrig samma sak?

Idag fick jag nåt jäkla ryck och bestämde mig för att kolla i speglen. Som ni vet brukar jag ALDRIG kolla för jag blir alltid lika ledsen och får typ självmordstankar. Men ibland blir jag ju även glad när jag kollar och ser en förbättring i huden. Som med mina röda ärr, ser jag att dem försvunnit lite så blir jag superglad. Av nån anledning har jag börjat kolla mig i spegel i dagsljus. Det är ju absolut det värsta jag vet för då tycker jag man ser ALLT man inte vill se. Och det är i dagsljus jag har sett mina gropiga ärr, aldrig när jag annars har nerrullade gardiner.

Hur som helst, det jag ville komma till är att jag kollade i dagsljus idag. Och jag såg knappt några gropar alls? Alltså.. hur fasen kan det vara så? Varför ser man aldrig samma sak när man kolla i speglen? För min del är det så. Sist jag kollade började jag lipa. Idag är jag jätteglad över att jag inte såg de hemska groparna jag såg sist. Och ändå har jag kollat i samma ljus, i samma spegel. Konstigt tycker jag! Fast min hud kanske är svullen efter laserbehandlingen, jag vet inte? Men nåt är det ju. För groparna kan omöjligt försvinna sådär! Eller så är det för att jag är så röd efter behandlingen, och det kanske gör att jag inte ser groparna lika tydligt.

Men jag tycker verkligen att det är skumt! Skönt att jag blev på lite bättre humör för tillfället i alla fall. Även om jag vet att nåt är fel. Kollade lite i en spegel i en hiss häromdagen, och där såg jag alla gropar. Men jag vill först och främst bli av med det röda ärren, de gör nog att man ser det hela 100 gånger värre :(


1 veckasen

Idag har det gått 1 vecka sedan jag var på behandling. Jag är fortfarande lila i ansiktet, men det börjar gå över i rött så det ser inte lika illa ut nu. Men huden ser värre ut nu innan behandlingen, men det beror på alla märken efter lasern. Som förhoppningsvis är borta om MAX en vecka. Längtar redan tills nästa behandling, tror tyvärr inte att man kommer se nåt resultat av första. Men, svårt att säga nu!

Tycker att det är ett rent helvete med ansiktet, ibland vill jag helt ärligt talat bara dö!

RSS 2.0