Huden dag 5

Idag ser huden helt okej ut. Inte alls så skorpig längre vilket känns skönt. Tycker det är lite jobbigt att gå ut när man har fullt med sårskorpor i ansiktet. Det känns som att folk kollar på en och undrar vad fasen som hänt med ens ansikte. Har inte bokat in en ny behandling ännu utan ska vänta lite och se om denna gång gav resultat. Annars blir det till att pröva en annan laserbehandling, somm slipar lite på huden. Nu för tiden bloggar jag mestadels från mobilen, och där kan jag inte svara på kommentarer direkt där ni har kommenterat. Lite retligt tycker jag! Eller så är det bara jag som inte förstår hur man gör? Hur som helst, hittar ni inget svar här så kolla i inlägget där ni kommenterat efter mitt svar. Fortsätt skriva kommentarer, tycker det är jätteroligt att läsa!

Bilder efter fredagen

Här är lite bilder efter fredagens behandling. Som man kan se är ansiktet lite sårigt och skorpor har bildats. Dessa ska ramla av inom några dagar. Viktigt är att man absolut inte får pilla men det kliar i fingrarna hela tiden!

Fick en fråga angående min hudslipning jag gjorde. Jag tycker tyvärr inte den gav så mycket resultat, men det beror ju säkert mycket på vad för ärr man har och hur mycket man slipar. Min hud kunde vi inte slipa så mycket på, pga. Att min hud är så tunn i ansiktet.. Annars hade det kanske blivit ett bättre resultat! Men jag ger inte upp, jag ska vara 100% nöjd med huden innan jag ger upp alla behandlingar.


Tack!

Tack för era fina kommentarer. Blir så glad! Jag lovar er att försöka lägga upp fler bilder på huden. Jag mår som jag sagt inte lika dåligt längre som ni kanske förstått. Ibland kan jag hata min hy men oftast känns den helt okej. Alla säger att det bara är jag själv som ser det som är kvar och att mycket sitter i mitt huvud, vilket stämmer! Detta kommer säkert alltid att sitta kvar men man får försöka ändå. Ska på behandling nr 3 på onsdag med lasern. Hoppas att vi kan köra på ganska hårt! :)


Bilder för första gången!

Jag har tagit lite bilder på höger samt vänster kind nästan direkt efter laserbehandlingen med yag:laser. Här är huden väldigt röd och irriterad som ni kan se.


Behandling nr 2

Jag har gjort min andra laserbehandling. Än så länge märker jag ingen större skillnad på huden, varken på ärren eller mina röda märken. Jag ska eventuellt gå på en till behandling sen kommer jag nog att göra en laserslipning med fraktionerad erbium yag laser. Många säger att jag blivit så fin i huden att att jag inte har några problem längre men man blir väldigt blind själv. Hade jag kollat på före bilder för några månadersen så hade jag säkert kunna se skillnad. Lite tråkigt att man inte vågat ta foton på hur ansiktet sett ut. Hade ju varit kul att se om det blivit någon förändring eller inte.


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om i bloggen längre. Har någon nåt tips eller är det något ni vill veta?


RSS 2.0