Överraskad

Som jag har nämt innan jag kollar jag mig väldigt ogärna i speglen, pga. mina hemska ärr. Vilket på ett sätt är ganska bra att jag inte gör, eftersom jag blir lika ledsen varje gång jag ser ur fan jag ser ut i ansiktet. MEN, jag kollade mig för några dagarsen, kände att det var dags, och blev vääldigt positivt överraskad måste jag säga. Absolut inte så att allt var borta, långt ifrån. Men det har blivit mycket mycket bättre sen sist jag kollade. Ärren har börjat blekna och jag ser det som väldigt positivt. Så även om jag hatar att kolla på ärren så blir man självklart glad när dem blir finare & finare.

Var på min 4:e behandling igår, ska jag vara ärlig så trodde jag ju att det skulle räcka med 3 behandlingar sen skulle min hud vara tipp topp. Jag måste börja intala mig själv att jag är alldeles för hoppfull och att det kommer ta lång lång tid innan allt är bra igen. Ska nog gå på några behandlingar till, eftersom det ändå har gett effekt. Och sen tänkte jag nog pröva nån starkare laser, fraxell eller nån annan typ som är bra mot ärr. Ska besöka två kliniker nästa vecka där dem utför starka laserbehandlingar fö att se vad dem har för förslag. Det är ju helt klart en kostnadsfråga, kostar så satans mycket pengar, och därför är det bra om jag kan börja spara lite redan nu. Och eventuellt börja med det starka behandlingarna efter sommaren. Vill inte ens veta hur mycket pengar jag har lagt ut sammanlagt på behandlingar under de senaste månaderna. Det blir nog i snitt 25 000 kr (om inte mer).. Puuuuh! Men jag hoppas att det är värt det i slutändan, och att jag äntligen får må bra jag också!

Det kommer gå bättre när...

Åh, på måndag kommer mitt löpband hem till mig. JA, LÖPBAND! Fy fasen så kul det ska bli att kunna börja springa och svettas som en gris. Älskar att springa på band, med hög musik i öronen. Vet att många tycker om att vara ute nu när det är så fint väder men jag är helt ärligt talat inte så förtjust i det, då springer jag hellre på mitt band hemma och går långa promender utomhus. Dels för att jag inte får vistas i solen så mycket pga. mitt ansikte. Risk för permanent ärrbildning och pigmentering eftersom jag redan har ärr. Så jag kommer uppskatta att kunna springa och röra på mig inomhus oerhört mycket. Jag längtar!


Minus

Wiiie, idag när jag vägde mig så visade vågen hela -0.4 kg lättare än igår. Och det gör att jag blir ännu mer motiverad att kämpa. Så, nu är jag 2.9 kg från mitt mål. Och det ska nås snart! Jag brukar alltid vara sugen på godis osv på fredagar, men än så länge har jag inget sug, och jag vet att om jag klarar denna helgen utan en massa hetsätande så kommer jag ha gått ner lite mer tills måndag. Ska nog inte väga mig förrens på måndag, eventuellt söndag? Som jag sa så måste jag ha koll på vikten mer än en gång i veckan för att lyckas gå ner..

Har även satt upp lite belöningar som jag ska få unna mig själv när jag når mina delmål. Mitt första delmål är om 0.9 kg och då ska jag få köpa mig en ny parfym eller nya skor!

Men som sagt, vi får se om jag lyckas eller ej denna gången! Nu ska jag ut på promenad i det superduper fina vädret! Idag siktar jag på minst 13 000 steg, har legat runt 13 000 - 16 0000 steg denna vecka.

Uppgång

Vägde mig faktiskt igår för första gången på länge, och jag hade lagt på mig flera kilon sen sist. HAHAHAHA! Vilket skämt! Men, det är inte så konstigt.. eftersom jag äter som en jävla gris och trycker i mig 10000 tals extra kalorier på helgerna. Dvs godis, glass, chips, naturgodis, ja allt man kan tänka sig. Inte så konstigt att man inte gå ner i vikt då. Dessutom brukar jag hetsäta på veckodagarna ibland och helgerna är som värst för mig. Jag har helt fel tänkande.

Men! I veckan har jag varit riktigt duktig faktiskt, inte ätit skit, och ätit mindre än vanligt. Eller, inte lika stora portioner. Nu ska jag ner, jag har bestämt mig. Jag ska komma i förra årets sommarkläder! Och tror att jag måste börja köra min gamla stil, vägning minst varannan dag för att se. Annars känns det bara som att jag kommer äta massa skit och tänka att jag ändå inte ska väga mig förrens om en vecka. Nu har jag alltså sammanlagt 3,5 KG att gå ner. Men idag visade vågen redan -0.3 kg. Ska väga mig imorgon igen, sen väntar jag tills söndag innan nästa vägning. Och i helgen är det ta mig tusan självdisciplin till 100 som gäller. Inget godis what so ever, det är slut med sånt (säger det ofta men nu är det stopp). Tänker inte bli den tjockis jag var för några år sen. USCH NEJ TACK! Lika bra att ta tag i sina problem innan dem blir större och innan man lägger på sig mer & mer.
RSS 2.0