Ca 1 vecka

Nu har det gått ca en vecka sen jag gjorde den tredje IPL behandlingen. Fick ju små blåsor efteråt och efter några dagar blev blåsorna till sårskorpor! Vilket det inte ska bli. Men hur som helst så har alla skorpor ramlat av idag. Är fortfarande lite rött där skorporna varit men jag hoppas att det lägger sig snart. Tycker annars att mina röda märken efter aknen har blivit lite bättre (bleknat) efter den senaste behandlingen. Men man ser fortfarande dem! Hoppas att det kommer bli bättre tills sommaren i alla fall.

Nästa vecka ska jag på uppstramande behandling med radiovågor och sedan blir det en behandling med min dermaroller. Och veckan därpå är det dags för behandling nr 4 med IPL. Stackars min hud, den jobbar på för fullt. Men i sommar ska jag låta den vila från alla behandlingar. Så får huden återhämta sig efter allt den varit med om, och till hösten kommer jag förmodligen köra på med IPL igen. Man måste som sagt gå ganska många gånger för att uppnå önskat resultat.


Är det någon av mina läsare som prövat på IPL?

Kommentarer
Postat av: q

hej. nu har jag varit på konsultation ang ipl. hon föreslog att vi skulle göra 3-4 aha- behandlingar o sen gå över till ipl (gult ljus). men eftersom jag knappt har några pengar vill jag lägga de jag har på ipl, så får bli en aha istället. läste nånstans på din blogg att du använder mene and moy, det gör de dit jag ska på ipl oxå. dyra produkter dock, men skulle du rekomendera att köpa?

tycker du att dina röda märken blivit mindre synliga?

2011-04-14 @ 13:36:55
Postat av: Anonym

Hejsan!Vad roligt att du varit på konsultation. Vart va du någonstans? Varför skulle du göra AHA behandlingar? Har du mycket aktiv akne? Jag gjorde kemisk peeling med AHA från mene & moy mot min akne och den funkade faktiskt superbra! Nu vet jag inte om det är något liknande du ska göra?Jag använder Mene & moy. Nu för tiden mestadels deras underbara rengöring (den är definitivt värd sitt pris). Har även prövat många andra produkter från dem och jag tycker att dem är toppen! Använde en gel innan när jag hade mycket akne som hette Revetalizing gel. Den tyckte jag va bra. Produkterna är dyra men mycket bättre än andra produkter från tex. apoteket osv. Det är ju medicinsk hudvård och jag tycker att det är bäst att använda om man har hudproblem.Jag tycker att mina märken har blivit mindre synliga. Men jag vet att det kommer krävas fler behandlingar för att det ska bli bra. Vad gör ipl gult ljus för något? Är det för akne eller för röda märken? När jag gör min ipl behandling kör hon först en behandling för akne och en behandling för mina röda märken + ärr.:)

2011-04-14 @ 18:50:07
URL: http://javlaakne.blogg.se/
Postat av: q

hej, jag fick hem några prover från mene o moy, snällt tycker jag. har ju inte råd med tvätt, peel, mask, dag-natt kräm osv på en gång, funderar på tvätt el kräm först. jag har inte så jättemycket aktiv acne men lite, mest som ligger på ytan nu så vi ska göra vanlig ansiktsbehandling o aha först. kommer inte riktigt ihåg detaljerna varför det var gult ljus tyvär, de använder ELOS hette det..var på citadellkliniken. skönt höra att du ser lite skillnad iaf, min förhoppning e som du att kunna få en bra sommar o slippa sitta inne....

2011-04-14 @ 19:55:22
Postat av: Anonym

Hej!Vilken tur att du fick hem prover. Känns ju bäst att pröva produkterna först innan man lägger ut så mycket pengar. Jag älskar som sagt deras rengöring och man känner sig super ren efter man använt den. Dessutom räcker den länge. Så det är ett bra köp tycker jag! Okej, jag har också varit i kontakt med citadell kliniken för något årsen men jag valde en annan behandling på ett annat ställe. Hoppas du blir nöjd :) Jag har hört mycket bra saker om citadell kliniken.Hur gammal är du? (eller har jag frågat dig det?). Brukar du inte heller gå ut? Hoppas inte du lever så isolerat som jag gör :/Kram

2011-04-15 @ 11:31:22
URL: http://javlaakne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0