Känns som att huden är förstörd

Har gjort en dum jävla sak som jag mår riktigt dåligt över!!!!!!!!!!! Har fått en frätskada eller något på huden när jag la kemisk peeling hemma. Vilket jag aldrig skulle gjort!

Kommentarer
Postat av: Nanna

Det skulle du aldrig ha gjort! Nu kommer du att få andra ärr att må dåligt över. Jag har bränt min hud en gång för att jag duttade vaddemecum på.. Dumt? Jo, jag vet. Men jag hade hört att det tog bort finnar. Nu har jag en brun härlig fläck på kinden..

2010-09-05 @ 13:55:30
Postat av: Camilla

Sluta att hålla på med din hud. Låt den va!!! Det kommer att gynna dej!

2010-09-05 @ 14:03:34
Postat av: Anonym

Sv Camilla & Nanna: Varför skriver du olika namn på dina kommentarer egentligen? Jag ser IP nummer och att det är samma person som har skrivit båda kommentarerna. MEN hur som helst, jag kommer säkert få ett ärr eller flera ärr nu. Men det återstår väl att se. Det ser redan bättre ut idag så jag får väl försöka vara positiv. Och jag kan inte bara låta min hud vara tyvärr.. Känns som att den inte kan bli fulare än vad den redan är så det är därför jag håller på med allt möjligt.Nu har jag ingen aning om vad Vaddemecum är för något, men det kanske inte är något du ska ha i ansiktet? De jag använder är för ansiktet, nu råkade jag ha på det alldeles för länge bara.Tack för dina kommentarer.

2010-09-06 @ 11:24:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0