Fredag

Imorgon är det 1 veckasen jag använde den kemiska peelingen och 1 veckasen huden blev förstörd jämte ögonen. Fick ett sår vid båda sidorna av ögonen men värst blev det på vänster sida. Fick skorpor som faktiskt har ramlat av tills idag, skönt! Och än så länge ser jag inte någon ärrbildning eller pigmentförändring vid "såret". Det är bara lite rött kvar nu där skorporna suttit. Vilket jag tror kommer lägga sig under dagen eller tills imorgon. Jag är så jäkla dum som håller på så mycket med huden men jag kan inte låta bli att ständigt göra något, och jag kan inte bara låta huden va.

Idag ska jag nog sätta mig ner och boka tågbiljetterna till kliniken. Lika bra att ha det gjort eftersom det blir dyrare ju längre jag drar ut på det. Men faktiskt så tycker jag på något sätt att mina ärr blivit lite bättre. Jag vet inte om det är för att jag kanske inte ser dem i rätt ljus, eller så har dem kanske förbättrats lite. Jag hoppas att dem blivit lite bättre. Blir inga mer kemiska peelingar eller behandlingar med rollern nu innan min ärrbehandling på kliniken. Det ska bli spännande att se hur många ärr som behövs fixas. Han kommer bara ta de djupaste!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad använde du för produkter ? Hoppas det är bättre nu iaf : )

2010-09-10 @ 19:39:05
Postat av: Anonym

Hejsan! Jag använder produkter från märket Mene & moy. Dem är toppen, speciellt deras rengöring. Den är jag kär i! I nästan alla mina krämer finns det AHA syra. :)

2010-09-12 @ 08:26:10
URL: http://javlaakne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0