Tips

Tänkte tipsa om en kräm som jag tycker är toppen! Fick hem denna kräm för ungefär 2 veckorsen, och jag älskar den redan. Tycker att huden känns slätare och det känns som att den läker utslag/finnar bra. Den innehåller både glykolsyra och phytic acid och är bra mot akne hy. Nackdelen är att den är dyr, kostar 750:- för 50 ml, och halva min är redan slut. Inte bra!

Såhär står det om krämen på internet


Egenskaper: Nattcreme som kombinerar glykolsyrans exfolierande verkan med den antioxidanta och antiinflammatoriska effekten av phyticsyra. Stimulerar nybildning av celler och förebygger pigmentreaktioner. Phytic Acid Cream baseras på samverkan mellan glykolsyra och phyticsyra. Glykolsyra tar bort döda celler från hudytan och stimulerar nybildning av hudceller. Phyticsyra förebygger pigmenteringar genom sin verkan på enzymet tyrosinas och verkar antiinflammatoriskt. Phytic Acid Cream 8% motverkar pigmentreaktioner och reglerar pigmentet i huden till en jämn hudfärg.

Användning: Fördela nattcremen i handflatorna och stryk ut den i ansiktet och på halsen. Massera in den i huden med uppåt- och utåtgående cirkelrörelser.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0