Promenadband

Klickade hem ett promenadband i morse, det är ca 2 veckors leverans men sen jäklar ska det bli mer motion för min del! Inga ursäker längre..

Kommentarer
Postat av: Sara

SV: Med det låga BMI du har är mitt tips att inte gå ner överhuvudtaget samtidigt som jag förstår dig, kan vara jobbigt när man gått upp och inte kommer i kläderna. Om det du skriver på bloggen är det enda du äter skulle jag råda dig till att äta mer. Kroppen får för lite mat och vill inte bli av med det lilla den får så förbränningen är inte på topp. Du måste äta för att förbränna. Nu vet jag inte hur pass rörlig du är men om du inte rör på dig så mycket så börja träna lite för att öka förbränningen SAMTIDIGT som du ökar mängden mat.

2010-03-23 @ 16:49:08
URL: http://milktonium.blogg.se/
Postat av: Sara

SV: Ja, eller använde, tills jag tappade den ;P Jobbigt. Hur som helst brukade jag ha som mål att gå minst 12000 steg om dagen. Brukade ligga mellan 12000-15000. Utöver det cyklar jag på motionscykeln 60 minuter 4 dagar i veckan och 90 minuter 3 dagar i veckan. Men om du ska börja träna tänk på vad jag sa, ÄT MER! Var inte rädd för att öka mängden mat litegrann!

2010-03-23 @ 18:30:49
URL: http://milktonium.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0