Ansiktsmask med papaya

Tänkte tipsa om en ansiktsmask från Jan Marini som jag använder ca 2 gånger i veckan. Den heter "Skin Zyme Papaya Mask" och är en peeling behandling för hemmabruk. Man avlägsnar skonsamt döda hudceller utan att skada huden.

Såhär står det på hemsidan om dess egenskaper:

• Synlig och snabb ändring av hudens karaktär
• Omgående kännbar ökning av lyster och släthet
• Förbättrar utseendet av solskadad hud
• Hjälper att läka acneskador och att rensa bort talgansamlingar
• Utjämnar missfärgningar efter längre tids användning

Jag har använt den nu i ungefär 2 - 3 månader och tycker att den är toppen! Däremot är den ganska dyr och man måste även ha en speciell rengöring som också innehåller papaya innan du lägger på masken. Man tvättar även av masken med denna rengöringen som heter "Clear Zyme".

Såhär använder du masken:

Clean Zyme och Skin Zyme kan kombineras med vilket som helst hudvårdsprogram. Rekommenderad användning kan variera från 1-4 ggr/vecka beroende på hudens karaktär och behandlingens intensitet. Kontakta Din specialist för rådgivning innan Du börjar på programmet. Clean Zyme och Skin Zyme används på kvällen. Använd Clean Zyme istället för Din vanliga cleanser och låt lösningen sitta på i 1-2 minuter. Tvätta bort med ljummet vatten. Torka ansiktet varsamt. Fördela Skin Zyme i ett tunt skikt i hela ansiktet (och evt. halsen) och låt sitta på ungefär 10 minuter. Eftersom huden tillvänjs kan man låta Skin Zyme sitta på i upp till 20 minuter. Ta bort Skin Zyme genom att lägga på lite Clean Zyme och massera försiktigt, tills lösningarna blandat sig till en massa. Ta bort massan och badda ansiktet med ljummet vatten. Torka varsamt.

Både rengöring och masken kostar lite över tusenlappen men håller ju som sagt några månader! Dessutom tycker jag definitivt att den är värd sitt pris. Överlag har Jan Marini jättebra produkter för hy med acne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0